vineri, noiembrie 02, 2007

if tomorrow never comes....

isi incetinea ritmul pasilor pe asfaltul desenat cu grija de primaria capitalei - cek pista de biciclisti. asculta muzica si se gandea in 48563 de directii de-odata. "trebuie sa vorbesc cu mami...da, cred ca ies diseara la film... o fi vazut mesajul?.....interesanta combinatia tipei asteia....ma streseaza parul, imi intra in ochi... oare l-a citit si nu vrea sa imi raspunda? doamne iar am intarziat! ah, nu... sigur l-a citi si evident ca nu o sa se sinchiseasca sa spuna macar "nu multumesc!". la urma urmei de ce ar face asta? nici macar nu mai este de bon-ton sa raspunzi la mesaje. ti se duce din coolime. orice om pare mai interesant si intra in raza VVIP cu 47552229 mailuri in inbox si 5 in sent.
e rezonabil zic. plus de asta, nu e timp! cate sa faci?! doar n-o sa stai sa raspunzi tuturor idiotilor care se trezesc sa trimita invitatii. eh, ce-ar mai fi!
... sau poate o sa-mi raspunda si o sa-mi spuna ca nu este indicat. ca ar fi culmea. ca, ce dracu? m-am tampit?. la urma urmei nu ii ia decat 1 minut sa tasteze un NU si sa dea sent. e mai sigur asa. sa raspunzi fiecaruia, scurt si formal decat sa te reintalnesti si sa ti se arate obrazul ca nu ai dat macar un reply cat de scurt."

ok, intreaga poveste incepe sa ma sacaie. si i-am zis: fata draga, ai probleme.
cum se poate sa mergi pe strada si in loc sa pui ordine in ganduri importante - cum ar fi modalitatea de a ajuta Societatea Ornitologica Romana sa salveze Delta Dunarii sau, stiu si eu, deficienta de atentie a iubitului - ce faci? ce faci te intreb? asculti muzica la mp3 player si analizezi o chestie total neindicata. si ce daca ti se pare ca nu e chiar asa? si ce daca stai si te holbezi la oameni pe strada, si ce daca te roade una alta? e neinteresant iti zic. neinteresant.

"....as putea chiar sa ii mai trimit un mesaj. poate nu l-a citit. da, clar asta este. poate are casuta plina si omul nici macar nu stie de existenta mesajului. intotdeauna este mai bine sa te asiguri de doua ori ca totul este ok, ca a ajuns la destinatie. e complet ridicol sa crezi ca tehnologia este mai competenta decat un porumbel mesager....
.....si daca ii mai trimit unul si el stie deja despre ce este vorba? o sa creada ca sunt nerabdatoare. si nu. clar nu sunt. adika a fost un mesaj trimis asa... intr-o doara. nu reprezinta o prioritate in viata mea. am chestii importante la care sa ma gandesc. intalniri. proiecte. prieteni. nu as vrea sa creada ca sunt insistenta. poate are programul incarcat si ii este aiurea sa spuna :'bai, serios, chiar am agenda plina" poate isi imagineaza ca o sa cred ca este un infatuat. poate asteapta sa rezolve lucrurile sa imi poata raspunde la mesaj...da, cu siguranta l-a primit si... nu are rost sa ma stresez... nu a trecut prea mult timp de atunci. plus ca nu toata lumea are blackberry sau conexiune la internet. O sa vada mesajul. o sa raspunda si totul va fi ok..
sau poate ca nu va fi asa ok. poate o sa iasa o adevarata tevatura. cu frustrari si tot tacamul. oamenii se schimba. chiar si de la o zi la alta. nu poti fi sigur de reactiile cuiva....

am o singura dilema: ce-i ziceam in mesaj? "

Un comentariu:

Anonim spunea...

tuturor ne vine randul , fiecare avem in desfasurator relatii fara feedback