vineri, noiembrie 16, 2007

totul .... by designer

in ziua de azi.... vineri 16 noiembrie 2007, it's all about designers!
de la deodorante (Rexona) pana la cluburi (Bamboo) totul este designat, sofisticat, coolit, superbit, trenduit, facut sa para cum nu s-a mai vazut pret de secole, milenii, generatii intregi!

fara, risti sa nu fii luat in seama. daca esti labeled from top to underwear, destinul scris in palmele tale fara linii va fi cu totul special. devin ironica, stiu. insa am observat aceasta tendinta si nu ma pot abtine sa nu o analizez pret de un post pe blog.

incepand cu Concept Stores create de designer desavarsiti "pentru a te intoduce intr-o atmosfera speciala", mergand in baruri unde tematica aleasa de designer a fost una "florala, avand ca centru inspirational intreaga opera a lui Tonitza", traversand strazile si accesand "The Place" - unde designerii isi etaleaza the latest fashion proposals, putem rasfoi pentru cateva minute paginile revistelor unde sunt prezentate gadgeturi by designer, interioare de masini by Chris C., batiste de suflat nasul by designer, chiloti by Catalin Botezatul, obiecte de mobilier exclusiviste by designers renumiti sau nu si finalizand cu evenimente concepute de designeri.

ei au devenit pentru societatea in care ne formam un fel de ingrediente fara de care avem senzatia - falsa if u ask me, ca nu ne-am putea diferentia. ei reprezinta "that touch of glamour", inspiratia pentru zilele anoste precum aceasta vineri de toamna tarzie. designerii sunt cautati, promovati, platiti cu fee-uri la fel de sclipitoare, sunt cool cu cat sunt mai anonimi, creativi pana la lacrimi and u name it.

as propune o coada de sapa by designer accesorizata cu un praz crescut pe plantatii stilizate astfel incat munca la camp sa nu mai fie asa anosta. Ionel si Maria au deja o relatie mult prea invechita care necesita un update, au nevoie de provocari, stiu eu... un "tras de shale" la un spa in mijlocul satului made by Gherghina.

fiecare dintre noi ar trebui sa avem un designer personal... let's say vecina de la 4, brand alaturi de care sa adaugam un traditional "since 1984". nu putem umbla asa necizelati, unfashioned, nebranduiti, copiind un amarat de Chopard sau, sa nu devin deja ridicola, Jean Paul Gaultier.

Niciun comentariu: