miercuri, octombrie 31, 2007

blog me if u wanna, but.... no chance to get more

draga toti (cum ar spune secretara a IAA =))),

pe principiul 'de ce sa nu ne complicam cand se poate mai simplu' decid sa va raspund unor chestiuni in masura sa plictiseasca pe altii.
decor=casa pe care o parazitez, in care ar trebui sa facem curat caci, in curand, o sa inceapa sa arate ca o camera de camin, laptop asezat asimetric pe un scaun cu rezematoare in fatza caruia shad bland in halat pufos verde cu gluga sprijinita pe freza cu look matinal. na ca am scris o fraza pe care nici pricepatoarea mea n-o intelege. carevasazica shilea, stau si ascult stacks & stacks si ma minunez de ce zice nenea badea. intre timp, mai o salata de icre, mai o pastila.

zac. intr-o frumoasa nesimtire pentru ca traiesc. si, pentru ca unii e mai grei de cap, din moment ce faci treaba asta cu traitul e imposibil sa nu fii ingradit. pentru ca, first of all, locuiesti intr-un corp. uman. nu altul. al tau. care cand vei fi mai mare, nu mi-e foarte clar ce inseamna asta, va fi nasol si zbarcit si iti vei dori sa ai puterea de a fi schizofrenic pentru a relua din tine - bucati dragi.

in astfel de situatii unii, ca je asa, se revolta. mai mereu ce e drept si nu prea ii pricepe lumea.
nu prea ma intereseaza daca si voi treceti sau ati trecut prin asta. din simplul fapt ca nu-mi spuneti nimik nou. chestia cu etapele, cu priceputul, cu gastile, cu dorintele si ce naiba o mai fi pe lista, o facem cu totii ca e parte din a trai. e logic faptul ca daca esti in viata sa ai descoperiri pe care doar tu crezi ca le-ai aflat, dezamagiri pe care le consideri cele mai, frustrari acumulate etc. e un proces numit maturizare si , repet, cu totii il avem. e realitatea. sau suma realitatilor, whatever.

pentru cei care vor sa stie, da, stiu care e treaba cu ganditul in doi si da, am fost mama. ambele situatii m-au invatat lucruri pe care le tin pentru mine. pentru copiii mei si pentru cine mi-e drag. ma scoate din sarite cand vin necunoscuti trecuti prin viata si-si dau cu parerea.

sunteti prosti. pentru ca nu s-a terminat. nici macar pentru voi. va intreb eu daca ati leganat vreodata un copil caruia ii dadeau dintisorii la 5 dimineata? sau daca v-ati felicitat deja baiatul ca a cunoscut si el ce e aia o femeie? no mater the age, cu totii avem de invatat. si cand intri la andropauza descoperii lucruri pe care nu stiai ca le ai. pentru ca erai prea obisnuit cu ele.
chiar si cand ai intre 90 si moarte vrei sa mai scrii, pentru ca asta stii sa faci, din dorinta ca, dupa ce vei muri, sa fii mereu readus la viata de catre cititor.

banuiesc ca e boring sa ii dau cu treburi si chestii pe aici. insa, ca sa se priceapa, pe scurt: sunt om.
trist sau vesel, cititor in alunitze, credincios, impostor si mai ales tanar. si asta ma bucura cel mai mult. ca stiu asta si o inspir in toate aromele.
intre timp s-a facut 10:22.

cu drag again,

zathing

Niciun comentariu: