marți, octombrie 02, 2007

ce inseamna sa fii cashto nowadays?

ok. am cont de hi5. motivele pentru care am decis sa fac asta sunt neinteresante. dar frate ce descoperi acolo?!?!?!
nu degeaba zic ca tehnologia nu ar trebui sa ajunga pe mana oricui. discutand aseara cu ZaFriend ;) (welcome back yo) si analizand telefonicamente paginile de hi5 pe care le rascoleam si trimitandu-ne pagini pe mess am ajuns la concluzia ca, dat fiind aspectul uman-naspa al unora, cel mai bun comment pe care l-am fi putut lasa era: "esti cashto"

cand eram mai mica fredonam acest compliment crezand ca am descoperit tainele civilizatiei de cartier. si poate ca le descoperisem. insa, in timp, din nu stiu ce motive, dintre mishto si cashto, a trait si a facut cariera mishto.
cu toate acestea cashto are ceva aparte. el poate exprima atat de clar anumite imagini. cashto poate seduce globul ocular si poate fi modalitatea de a nara lumii sentimentele profund mistice pe care le traiesti cand hi5-im.
imi place cuvantul asta. cred ca ar trebui sa i se acorde locul bine meritat. sa fie un fel de emblema de hi5 par example.
cashto= naspa de nasol, prost pana-n maduva oaselor, ilar de idiot, manelistic de profund, incredibil de "boss", jmecher de lisandria, sa ai mai multe conturi de pe care sa-ti lasi singur mesaje, commenturi and so on.
O TV e cashto, salam e cashto, una lume pe hi5 e chiar definitia cuvantului. intrati si enjoy ZaPeople there.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Buey, pe cine faci tu nasol, ilar si profund???
Pentru informatia ta, pana sa-mi dau seama ca era vecinu' Vasile de la 4, am avut o relatie de dragoste curata cu o fata tocmai din Argentina, pe Hi5!!! Planuisem sa merg eu la Surprize sa o aduca in Buc!!!
Din cauza la astia ca tine se intampla nenoriciri de-asta, asa sa stii!

In afara de asta, za people there whish u well! :D Zei care....