joi, aprilie 02, 2009

cek mall

VIP Party. Lansare de Mall. Lume la patru ace. muzica buna, suspans, racnete de bucurie, senzatie si muuuulta mancare buna.

PE NAIBA!

sa va explic, am fost nene la lansare VIP Party Militari Shopping. Lansare sub conceptul de "shooping de performanta". Performanta, my ass.

din seria VIP nu recunosteai decat 2 fete: Andi Moisescu (foarte tare omu')care nu am inteles de ce a tinut sa se asocieze cu asa ceva (ar trebui sa-i intreb contul..poate imi explica el) si Gabi Szabo (performanta la atletism si frumos agramata). deci ciu-ciu VIP. eh, de ce sa fiu rautacioasa erau si doua trei pitziponcus pe acolo, unele ne dadeau cadouri si altele vanau manageri cu bani.

bat tobele, suspans major, apare moisescu pe scena. urmeaza o frumoasa prezentare. nu apuca sa zica "buna seara" ca muzica, microfoanele, curentul se duc pe apa sambetei. liniste! organizatorii isi mascheaza jena, penibilitatea momentului. noroc cu andi ca face o ghidusie si salveaza momentul. deci speech-urile incep intr-o mare jena. iar muzica de dupa? o formatie obosita cu o fatuca gurista, din pacate nu foarte priceputa.

mancarea. ooo, duamne. ar fi cam asa: putina, saracacioasa (aveau un fel de sardine in conserva si pui - toata lumea stie ca puiul e cel mai ieftin), in mare erau legume (norocul meu ca nu mananc carne :)) si nici un jmen. oribil pentru o lansare de performanta. ah, sa nu uit de bauturi: bere ursus la draft si suc din sticle la 2l jumate la oferta :)) ntz, ntz. nu se face asa.

hai, sa admitem ca e buget de criza. dar ce te faci cu ospatarii care carau tavile goale de mancare, murdare si urat mirositoare fix pintre multime? ce te faci cu saculetii de ceai lasati direct pe fatza de masa albaaa, proaspat spalata cu Bonux pentru aceste event? ce sa mai spunem de cadouri? pe jumatate furate?

putina presa. n-o baga nimeni in seama. ft urat settingul. mi s-a parut sarac, caznit, incropit si de prost gust. (ca sa nu mai zic de primarul Poteras care a zis ca "acum o inteleg pe nevasta-mea de ce pierde banii si timpul la shopping." asa deci, zici ca sa nu vin la shopping pentru ca pierd banii si timpul. aha. si daca e unul de performanta inseamna ca si pierderea e pe masura. sa nu insist, zici, ca intru in Guiness ;))

all in all, a fost una dintre cele mai neperformante lansari din istoria centrelor comerciale. un rateu de performanta. o trista pacaleala de 1 aprilie.

4 comentarii:

Diana spunea...

Ne pare rau daca nu v-ati simtit bine ieri seara. Aceasta seara VIP a fost pentru toti acei oameni care au participat la proiectul MILITARI SHOPPING. Ei sunt VIP-urile noastre. Oricum multumim pentru ca ati scris despre noi si va asteptam sa ne mai vizitati, poate va veti face si o parere despre centrul nostru comercial, nu doar despre evenimente. O zi cat mai frumoasa va doresc!

un insignifiant spunea...

Diana, sper ca nu ai dat search pe google sa vezi ce parere au avut oamenii despre petrecere :)

Din ce e descris in articol, atmosfera creata numai de VIP nu era (oricine ar fi vip-urile voastre) :)

Unknown spunea...

Cum sa nu ma intereseze care a fost prima impresie? Am dat search si chiar am gasit multe pareri pozitive. Trebuie sa privesti global. Daca ai venit sa cauti subiecte de scandal, desigur ca numai tavi murdare prin multime ai vazut. Din fericire oamenii foarte importanti au avut numai cuvinte de lauda. Oricum criticile sunt constructive si binevenite ;)

zathing spunea...

boy oh boy. draga Diana, draga un Insignifiant,
zic asa, parerea mea e dreptul meu. ca trebuia sa fie un eveniment ok care sa primeasca laude e la mintea cocosului. ca nu degeaba munceati. este logic ca asta inseamna lansare VIP. ce cautam acolo? in niciun caz scandal. nu m-a impresionat nimic. pur si simplu nimic. poate ca nu sunt importanta, dar din moment ce ai revenit de doua ori te cam roade asa putin la PR.