vineri, aprilie 03, 2009

la cinema in Rai sau Iad

musashi brother a zis asa: deja vu -urile inseamna ca in bunul mers al energiilor lumilor paralele ceva s-a scurtcircuitat. si iata cum putem sa tragem cu ochiul "dincolo", sa vedem cum moare si capra Eu-lui nostru vecin.

apropos de pacate, sanse, metafizica, religii, culmea existentei tale, imposibilitatea de a da timpul inapoi si moartea cu care suntem toti datori (reminder from Mircea Badea), iata niste filme pe care tin mortis sa le vad: the story of my other lives cu Mine Eu in rolul principal, Cand Mini You o intalneste pe Mini Me, film cu o coloana sonora extraordinara, A single girl in Bucharest un remake de Je, My Fair Baron ca incursiune in mintea Sinelui si Tentatia Viitorului cu NY Man in rolul ghidului spiritual.

Povestea asta cu Raiul si Iadul este ceva simplu. Inseamna ca ne dam intalnire in aceste doua cinematografe unde urmeaza sa vedem, dupa caz, fie comedii romantice si documentare, fie drame si thrillere. O sa mancam popcorn si nori pe bat si o sa bem apa sfintita la draft sau lava la 2 litri si o sa urmarim o eternitate toate existentele paralele pe care le-am trait.

Niciun comentariu: