joi, februarie 05, 2009

ZaStory of a Fairy: Tinkerbell

Once upon a time, intr-un tinut infloritor, cu masini tari de un cal putere in care negri canta captivi in boxe si cantaretii la vioara scriu mesaje de departe, ei bine, acolo s-a nascut o zana.

ZaStory incepe simplu, in cea de-a doua bataie de spirit a anului pe care inteleptii au denumit-o Faurar, mai precis in nota sentimentala 5.
"E luna zanelor! Sorocul lor e simplu: sa umple lumea cu minuni", vorbeau initiatii penduland intre paliere azi orto maine existentiale.

La Reuniunea Anuala a Zanelor, s-au impartit teritoriile in care ele trebuiau sa migreze si sa imparta zambete, culori, artificii, stele cazatoare, imbratisari pe mess, L-uri, grija dezinteresata si o acadea.

"Neverland! as vrea. Imi place mult Peter Pan," a zis Tinkerbell. Si apoi s-au cunoscut: baiatul care nu crestea si zana noastra.


Valuri, emotii si magie. Un pic de roz si aripi ca sa zboare. Fara umbra, doar zambete si flori. Multe flori. Caldura, arta si precizie. Curioasa, aduna muritorii si le scrie povesti. II iubeste, ii anima, ii apropie, ii marcheaza, ii invata si-i ajuta.

Povestea merge mai departe: in Neverland, din libertate si Cola, din arome si degete de strumfi, s-a nascut povestea lor. Tinkerbell si Peter Pan fell in love.
Dar nu oricum, caci ce-ar mai fi!?

El, semicercuri si copii. Luna noua, poeti plictisitori, surori gemene si mai putin gemene, prieteni de o viata (dar ce e o viata cand compari cu infinitul?), broscute verzi si fime si Zuzu. Hei, zuzu, credeai ca te-am uitat? :)

Stimata audienta, credeti-ma cand spun: ea merse si merse si merse, zi de vara polara pana-n seara. A invatat sa numere si acum stie. Si-a luat PR ca s-o invete prostii. Iubeste. E frumoasa. Ca atunci cand era mica. Pentru ca acasa la ea, in casa pe care a ales-o, e fericita. Nimic nu se termina. Totul reincepe.


Iar azi e ziua ei de Zana. Sa-i spunem La Multi Ani! o luna

Un comentariu:

Tink's spunea...

:* Multzumesc :* PR-ul meu!
"Beibi, esti ok?" ;)