joi, februarie 12, 2009

Sean's

Am primit astazi, fara surle si trambite si doar asa.. pentru ca e joi, urmatoarele randuri:

"Cum se face?! Pei, fiecare o face in felul lui. Natura umana face ca felul tau sa fie mai special decat al lui, si al lui, mai special decat al tau. Este cel mai vechi sentiment cunoscut omenirii. Oribil, desigur, cand se termina.

Unii nu mai au curajul sa mai treaca din nou prin asta. Asemeni unor vietati mici, dar ochioase :) care se tem de foc, se apropie curioase de el, simtind caldura, un bine utopic, confort, afectiune. Sadici fiind, ne gandim la un vant care bate, la un foc care se-nteteste si care arde vietatea inocenta, cu tot cu ochi ei mari si umezi (Julie style).

Insa nu, nu vreau asta. Nu arde atat de rau incat sa nu mai vreau caldura niciodata. Nu mai mananci fistic ca ai dat de unu' stricat? Nu mai porti o pereche de adidasi fiindca ai calcat in rahat cu ei? Nu toti sunt la fel, nu toate sunt la fel!

Pentru ochi inlacrimati de fericire, pentru stele pe cer pe care numai eu le vad, pentru respiratie accelerata simtita cu lobul urechii, pentru gustul mini, pentru cel de-al treilea picior care apare atunci cand dorm, pentru zambetul lui "Noi", pentru tocuri, pentru macarale, pentru ceva atat de special incat nimeni nu-l intelege..

Pentru noi 2, pentru EA! Pentru asta stau langa foc! Pentru EA!
"

ps: nu a existat nici o intrebare prealabila. doar un pupic de noapte buna ;)

Niciun comentariu: