luni, februarie 09, 2009

nu e cu putinta

am inteles ceva ce m-a linistit complet.
gata, no stress. no fuss. no muss.

in viata nu le poti avea pe toate! simplu.

"asa ca, stai linistit, omule vizitator al secolului 21. nu poti avea si una si alta pentru simplul fapt ca asa vreau eu. nu-ti dau si aia si aia. ca te magaresti. nu stii sa apreciezi totul in complexitatea lui asa ca iti dau cate putin si te las doar cu dorinta.

imi place sa te privesc de sus, de pe marginea intregului, cum te scalzi cand in balta iubirii, cand in mlastina familiei, cand in raul carierei sau in apele adanci ale filozofiilor.

mai mult decat atat, te-ai plictisi de moarte. nu ai mai avea pe ce sa-ti consumi minutele, salariile, orele din zi sau pe cele din noapte, nu ti-ai mai enerva prietenii, nici macar iubita, pur si simplu, daca le-ai avea pe toate, ar trebui sa te elimin."

ascultand pe furis asa declaratie mi-am zis: ZaThing, baby, relax. chill. ia o pauza. fa o prajitura. trece timpul baby si ... vine altceva. nu-ti place mancarea asta, vine felul urmator. alta cazan, alta mancare de peste.

asa ca acum, ca am aflat asta am inceput sa poftesc la felul urmator. ca deh, daca nu il complica viata, se complica singur.

Niciun comentariu: