vineri, ianuarie 23, 2009

a human concept

intotdeauna mi-a placut sa fiu varsator. e in firea mea, ce-i drept, sa ma mai laud ca strugurii sunt acrii :), dar, aproape in fiecare zi ma bucur de specificul felului nostru de a fi. mai putin de al lui "iulian prostul", varsator si el, dar cu siguranta cu un ascendent de mic caracter. :)
nu conteaza, nu exista constelatii fara gauri negre.

si, ca tot veni vorba de gauri negre, zodii si prostii, ma gandeam mai devreme cand sarbatoream cu prajituri mov, nuci si branza cu mucegai: omul care este pozitiv, sincer cand trebuie, frumos pe dinafara si pe dinauntru, minunat in lupta, excentric in alegeri, explorator si devorator de arta in toate formele-i diforme, omul care face din cuvinte piramide egiptene, cel care rama bine pana gaseste miezul lucrurilor, care nu se teme de barbati in geci de piele si freza unsuroasa, dar nici de mancare buna buna, cel care doarme atat cat sa fie odihnit, omul puternic si misterios, ei bine... omul acesta nu trebuie multiplicat. cate un exemplar in generatie e suficient pentru ca altele sa stie ce au de facut.

unii il privesc cu teama. alti il admira sau il cred amuzant. rar il intelege cineva. altii, mai conservatori de fel, il blameaza si il trateaza de nebun. si ce daca? el e lider al speciei si punte catre paliere ortoexistentiale. e un initiat deghizat pe care il indragim fara sa ne putem explica de ce.
omule acesta ESTE si zic sa ne bucuram ca il cunoastem!

Niciun comentariu: