vineri, februarie 08, 2008

So.... Sex

banalul sex il face toata lumea. sau cel putin cei care pot.

citeam recent un articol in "the one" despre sexul in si in afara relatiei. ce se poate face pentru a le obtine fara mustrari, amintiri urate sau dezamagirii?

pornind la aceasta idee m-am gandit: cate tipuri de relatii sexuale pot exista? si mai mult, exista sex fara implicatii?

exista in primul rand banalul sex in doi - intr-o relatie de exemplu. sexul cu un coleg de facultate sau cu unul de serviciu. apoi sexul prohibit cu proful de mate (damn), sexul cu seful - de cele mai multe ori pt avansare (ok stiu asta e prejudecata), ce-ar mai fi... ah cu vecinul, instalatorul, doctora personala, cu un fetisist, cu un handicapat mintal, cu varul gigi sau tanti zoita, cosmeticiana.

s-a trecut si la sexul in trei, ajungandu-se tot la combinatii de 2, dar luate cate 3 ca sa nu bata la ochi, sau de 1 la 3 in cazul celor experimentate. in cazurile acestea, daca o faci cu prietenul si cu prietena se pune ca imparti prietena cu el sau prietenul cu ea? i wonder....

mai mult decat atat... sexul fara implicatii!! cele emotionale sunt mai des bifate on za wish list, somewhere near "world peace" ;) sex buddies, fuck buddies - sunt relatiile viitorului. fara stres, fara pretentii, dezinhibati. sunt relatiile care dureaza de cele mai multe ori mai mult decat cele "oficiale". la categoria asta as include si secret sex. la modul ca e dublu avantajos pentru cineva care isi doreste pe cineva cu care ii este naspa sa se afiseze. sau de la care nu vrea mai mult. (nu va ganditi la un tzarcovnic sau ceva de genul asta) sunt o multime de avantaje, dar mai ales.. avantaje ;)

partea cea mai buna oricum ai da-o este ca u get laid. orice fel de sex ai face. everybody does it, it.s just that not everybody talks about it ..... ;)

Niciun comentariu: