marți, noiembrie 06, 2007

stateau cuminti. aparent. in camera era dezordine si mirosea a lalele si a fum de tigara. langa pat, aproape de mana ei era o sticla de suc. pe masa o eticheta rupta, un pix ramas fara pasta, o hartie pe care lenevea notat un numar de telefon, un cotor de para care incepuse sa prinda o crusta verzuie semn ca cineva trebuia sa o arunce, o tastatura si un mouse.

era un film pe care el tinut sa il vada cu ea. avea el un motiv. si pentru aceasta inima ii batea nerabdatoare. emotiile il copleseau atat de tare incat simtea cum siruri de sudoare il gadilau. noroc ca tricoul era negru si ea nu avea cum sa isi dea seama. eh na! pe dracu... ea stia, dar facea pe nestiutoarea.

a apropiat singurul fotoliu din camera si l-a asezat astfel incat ea sa stea cat mai comod. si a inceput. de aici totul a fost imposibil de prevazut. caci planurile pe care el le-a gandit in fiecare seara ascultand o muzica pe care ea i-o recomanda si cu care a sfarsit prin a se obisnui, nu au avut nimik in comun cu ce a urmat.

pentru ea, filmul a insemnat mai mult. caci habar nu avea ca la sfarsit se va intoarce catre el si il va saruta nu cu dragoste, nu su iubire, nici macar cu dorinta, ci din tentatie.
a declansat un puzzle de sentimente pe care nici unul nu s-a priceput sa il puna cap coada... sa ii dea o forma, sa faca o imagine clara pentru toata lumea, dar mai ales pentru ei.

mi-a scris mult dupa incidentul asta. imi mai scrie si acum. si de fiecare data incheie cu

'cause if your love is all i have in this life that wotuld be enough untill the end of time

2 comentarii:

celălalt spunea...

ok...despre ce film e vorba:D

Anonim spunea...

Se trezeste de dimineta, asa face el de obicei. Primele ganduri le are pentru ea, despre ea, cu ea. Asa face el de ceva vreme. Astazi e o zi deosebita, asa cum se gandea ca vor urma si altele. Cu o zi anainte ea acceptase sa vina la el si sa ramana peste noapte asa cum o mai facuse cu cateva nopti inainte. Atunci au fost focuri de artificii, se gandea ca acum vor cadea petale de trandafir precum confetii din cer iar luna va exploda in miliartde de stelute colorate.
La pranz ea il suna: Vin la dine dar ... DORMIM. Acel -dormim- i-a sunat ca o drujba langa un copacel. Oglinzile cele mari din dormitor, lenjeria noua, sampania, lumanarile din jurul patului. Toate dispar acum ca ceata. Noaptea aceea alba pe care o viasase el, cu trupuri asudate, cu buze ranite de atatea sarutari, cu degete care fac mii de kilometrii de mangaieri pe pielea ei si pereti care se unduiesc impreuna cu trupurile lor, tote dispar acum. E plin de nervi toata ziua. Toate ii ies pe dos. Tot ce conta, chiar tot, vedea disparand odata cu acel -dormim-.
In sera aceea s-au vazut dar deja erau altii, ea era alta. Tot ce cladise pana atunci disparuse.Ea avea privirea aceea, catatura. Odata cu ea a disparut tot. Au ajuns in asternut. El zambea tamp. Ce tinea in brate acum avea doar mirosul si aspectul a ceea ce stia el. Tot continutul disparuse. Privirea aceea pasionala, mainile care il strangeau tare langa ea, picioarele care se incolaceau in jurul lui ca pe un mulaj perfect, toate disparusera. De parca tot ce se intamplase cu cateva zile inainte avusese cu totul si cu totul alti actori, alta actrita.
Pentru ea aventura se incheise. Scopul, oricare fusese el, era atins. El era deja scos din viata ei. Era ca o masea sanatoasa scoasa dupa o anestezie serioasa. Era ca o carte pe care ea o arunca fara sa o citeasca pentru ca avea pe coperta delfini in loc de pinguinii care o distreaza pe ea atat de tare
Noaptea aceea a fost pentru el ca un iceberg pe plaja din 2Mai in data de 7 iulie.
Au trecut saptamani pana ce s-a topit. Dar vara lui a fost puternica, torida, plaja s-a uscat si acum asteapta ploile de august care cad in picaturi constante. Constante