marți, septembrie 11, 2007

Facem sex din varii motive. pentru bani, din plictiseala, din ambitie, ura, razbunare, narcisism, obisnuinta si, evident, placere. unii il considera un sport, un subiect tabu sau o forma de eliberare, insa sexul este un must. asemeni banilor, sexul este mereu in trend.
u cand ai facut sex ultima data? ai facut sex, dragoste sau te-ai....? te-a interesat ce simte cel/cea cu care esti sau in care esti? conteaza motivul sau persoana? o faci din dragoste sau din nevoie? e o combinatie intre astea sau..

deschidem sesiunea ZaSex Dialogs....

@ vreau sa spun ca ma excita. da. insa rar. sunt prea multe lucrurile care nu imi plac la el

$ pai cum asa?

@ e mult prea tern. in pat. o singura pozitie. cea clasica. it is always the same: ma saruta (excelent by the way, are cele mai misto buze possible), dupa care imi pune mana pe sani, pe fund, intotdeauna in aceasta ordine :)), si apoi ma saruta pe gat. si ma dezbraca. ce scheme feminine? ce variatiuni? nu, nu, nu. misionarul rules.

$ poate ii este lene =))

@ cred ca da... oricum.... se termina rapid si se poate numi ca facem sex. poate, ma gandesc vrea sa bifeze si doar atat. pe principiul "paine-am-luat-azi-sex-am-facut-gata-ziua". cu toate astea il iubesc.

$ esti proasta

@ dar iubesc. ce zici de asta. cunosc senzatii pe care tu nu le poti trece in revista. stiu ce inseamna teama, dorul, rasplata asteptarii. fie ea si nereusita.

$ vrei sa spui ca nu te simti aiurea ca nu este in stare sa te satisfaca?

@ pai...trecand peste nepriceperea lui tottala de altfel.... stiu ca ma iubeste. si simt asta chiar aca doar dintr-o singura pozitie.. stiu ca tremura nu cand e bou si nu ma suna, ci cand e langa mine, aproape si simt cum ii bate inima. si zambesc. sunt fericita.

$ repet, esti doar proasta. sexul este facul sa il faci. nu sa ii dai cu sentimentalisme. ca stai s avedem ce simt, ca daca i bate sau nu inima. normal ca ii bate naiba! ca nu ar fi fun sa fie o mortaciune in asternuturile tale. ideea este ca tre sa fie barbat domne. nu sa se faca doar. eu nu as suporta ideea ca langa mine sa fie un asa papitoi. si ce daca ma iubeste. sa multumeasca cerului ca ii permit.

@cred ca te inseli...

$ sexul se face pentru a ajunge la orgasm..... cauta-ti altul fato. nu mai stai asa. o sa vezi si tu ce inseamna sa stie sa puna mana pe tine.... sa te uzi cand te priveste nu asa... clasic, monoton, stilul na na na :))

@ nu vreau s ail insel. as avea clar remuscari.. cum sa puna altcineva mana pe mine? m-as simti murdara

$ te-ai simti si u femeie. asta ai simti.

@ si $ o vor tine asa la nesfarsit. @ are o relatie de lunga durata si, desi iubitul ei este asa cum l-a descris, ea nu vrea s ail insele. $ este, dupa cum v-ati dat seama opusul ei. ea incearca s ao convinga pe @ sa il insele. noi speram ca.....

3 comentarii:

Independenta Dependenta spunea...

sexul se învaţă, fără dubii!
dar mai întâi trebuie să ştii despre tine ce fel de sex ştii să faci, ce fel de fantezii vrei să experimentezi şi cât de dispusă eşti să dai unele lecţii!:)
în definitiv, când vine vorba de sex, nu e loc de complezenţă!;)

Anonim spunea...

You can change your make-up,your clothes,even your job....but your past will be the same!Do not forget!
I will always remember you.....cause you're the best!

chapeauviolet spunea...

din text am inteles ce face el in pat si ce nu face...dar nu reiese ce face ea... intr-o relatie sunt doi oameni, poate ca lui ii e frica sa schimbe ceva ca cumva sa nu ii placa ei, ceva il retine..ea nu zice nimic ca se gandeste ca poate asha ii place lui..cheia e implicarea din partea amandurora, un pahar sau doua de vin inainte pentru eliberarea inhibitiilor si prelungirea placerii, incurajarea verbala...
problema nu e daca sa-l paraseasca pe prieten sau nu...mai ales dc il iubeste... ci sa paraseasca modul in care fac dragoste...pentru ceva mai bun..ei doi impreuna ..voila! la cat mai mult sex bun :)