miercuri, august 08, 2007

vrei sa fii my fuck buddy? sau body?

de ce ar incerca cineva azi sa aiba o relatie? adik de ce sa riste? cel mai des aud: nu pot avea o relatie pentru ca mi-e frica, nu pot gasi persoana potrivita, ii vad defecte din prima, femeile sunt curve si barbatii vor doar sa se joace, dar... vrei sa fii partenerul meu de sex? fara implicatii, iubitule, sau iubito.
bun, dar ce ne iese cu adevarat la afacerea asta? cat sa ne impartim, intre cati si cate? cat este de ok sa oferim oricui ce avem, si aici nu ma refer la sex ci la celelalte... cat este de ok sa imparti un moment placut cu cineva pentru care defapt nu simti decat sex? nu suntem falsi?
ne invartim intr-un cerc vicios si nimeni nu face nimik pentru ca este mai comod asa. nuuuuuu, nu suntem lasi, dar....oameni suntem. si daca am suferit de țâșpe mii de ori de ce sa mai incercam? uffaaa... care ar fi de comentat pe tema asta. si cati nu suntem in situatia asta.
cati nu facem sex avand doar dorinta ascunsa ca individa in care suntem sau tipul care este in noi sa zica vreau sa te iubesc, vreau sa avem lucruri serioase si nu am plecat te sun eu, vorbim, etc. nu suferi nu? nu te simti gol? te distrezi? esti doar un body. ce trist....

Un comentariu:

Anonim spunea...

trist......