luni, august 20, 2007

Cat este coincidenta in realizarea unui proiect? De fiecare data cand imi propun ceva, nu conteaza domeniul sau importanta scopului, se intampla ca, mai devreme sau, in general, mai tarziu, Cineva sa inceapa sa demareze acel proiect. Cineva-ul asta sunt eu sau e o forta careia ii place ce vreau sa fac si imi acorda sprijinul necesar :-?
derularea evenimentelor pro-proiect apar de obicei in cascada si mi-e greu sa cred ca intuitia mea ma ajuta de fiecare data. mi-a zis cineva o data ca deciziile noastre sunt mai importante cu cat sunt mai vechi. asa este. zic. gandeste-te la decizia ta de a fi fata sau baiat cand erai in pantecele mamei. ok, exagerez, insa din copilarie porneste totul. Pentru ca in urma unei decizii, we can/t stop wondering what if everything would have gone the other way round?
adica ce as fi facut eu daca nu as fi decis in clasa a 9-a sa merg in excursie la calimanesti sau cum as fi vazut lumea acum daca nu as fi citit Satra.
Ma gandesc ca, daca am reusi sa ne folosim cu 10% din capacitatea creierului simturile noastre s-ar ascuti sau poate chiar s-ar inmulti.
Poate asa mi-as putea raspunde la intrebarea de la inceput..

Un comentariu:

Anonim spunea...

super lili :)