marți, februarie 02, 2010

24=3

asa. am mancat, am baut (chiar si putina sampanie - am vazut eu ca baby vrea putin alcool) si acum as dori cu interes sa trag un pui de somn. vorbeam dimineata cu musashi ca este posibil sa aiba legatura ora la care te-ai nascut cu momentul in care ti se face somn. si i-am zis: "pai da, m-am nascut, am vazut care e treaba si, din moment ce inapoi nu puteam sa mai intru, m-am culcusit in patutul de spital".

inca un an. al doilea buletin. in curand il fac pe al 3-lea cu nume nou si tot tacamul. ce-mi doresc de ziua mea? pfff! am tot ce-mi doresc, deci nu-mi doresc decat sanatate pentru cei care imi sunt aproape si sa fie lucrurile macar ca acum. La serviciu ca-n familie (plus ca am cea mai tare sefa), in familie "super iti spun", iubesc si sunt iubita, o sa am un bebe genial, deci? ce poti sa mai ceri?!

daca ma simt altfel? acum nu pot sa-mi dau seama exact. am una din cele mai mari responsabilitati si asta cred ca te maturizeaza vrei nu vrei. lucru care ma bucura si ma face superfericita.

anul trecut am primit destul de multe cadouri. eh, am facut si party pe masura. si a fost misto. dar stateam cu chirie si lucram intr-un loc toxic, neprimitor. cu toate astea anul a fost demential. acum am familia mea la care abia astept sa ajung seara. imi amintesc cand am scris o chestie despre iubiri adevarate. la mine au fost doua la numar. prima, clasica, de adolescenta rebela si aceasta cu baby, familie si momente in doi.

anul trecut aveam cateva obiective: sa mai iau un CAE pe ici pe colo, o masina etc. acum am unul singur.

pana la urma varsta e doar o cifra. ce simbolizeaza ea este mult mai important. ce amintiri tzesem in jurul ei. ce nume sunt atasate de cifra ta din 2010.

ps: e ft tare sa te sune lumea si sa-ti ureze la multi ani! pt 2 :))

pps: În această lună, în ziua a doua, se prăznuieşte Întâmpinarea Domnului Dumnezeu şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos, când L-a primit dreptul Simeon în braţele sale.

Niciun comentariu: