marți, septembrie 29, 2009

Ultimele 10 zile ale unui pisoi. Putem sa-l salvam???

pariu cu viata sau moarte pisoiului.

Zizu este genial. E intelept, dar jucaus, timid, dar afectuos. Alege omul la mustata si daca i te-ai infasurat sub coada, om zambitor scrie pe tine.

Zizu are 2 ani si doar 10 zile de trait. S-a pus un pariu intre doi stapani fara minte si se pare, fara suflet. Cei doi au stabilit asa: fie gasesc o casa de oameni inimosi care sa il primeasca pe acest bland pisoi, fie il alunga pe taramuri negre.

De ce? Pentru ca pot.

De ce nu-l alunga va intrebati? pentru ca au mai facut asta si pisoiul s-a intors. de aceea, nu exista alta cale: ori dragoste de familie, ori moartea.

Am auzit acestea si m-am sensibilizat usor. Nu sunt o persoana altruista, dar nici moarte pisoiului nu doresc. Drept urmare, fac un apel catre cei care stiu si il pot ajuta pe Zizu. Haideti sa nu-l lasam sa moara. Pariul a fost facut, sentinta a fost data. nu ne ramane decat sa ii gasim o familie si sa-l salvam. Ceasul ticaie impotriva lui Zizu.

10 zile! A inceput numaratoare inversa!!!

6 comentarii:

Daca era dupa mine, nu mai asteptam 10 zile spunea...

cei care au pus pariul (daca este adevarat) asta sunt niste oameni idioti. s-o fi intors pisica, nu zic nu, dar poate de data asta le trece prin cap sa o duca mai departe de fata casei sau a blocului, chiar dincolo de intersectie, sau poate chiar afara din oras. In felul asta, daca se mai intoarce pisica aia, cat de a dracului e ea, eu o infiez !

Anonim spunea...

poai.. nah... infiaz-o! :-??

Anonim spunea...

ce dracu e cretinatatea asta??? cum pot niste idioti sa hotarasca asupra vietii unui amarat de pisoi....din punctul meu de vedere asemenea indivizi ar trebui sa infnde puscaria...pacat ca la noi nu exista RSPCA....cum exsista in tari mai civilizate decat noi....eram glont la ei....si veneam pe capul nemernicilor astora...

Anonim spunea...

o infiez daca oamenii duc pisica in afara localitatii si ea inca se intoarce

Anonim spunea...

pffffoooaaaa... daca tot sunteti atat de ranite de existenta acestor nemrnici si cuprinse de manie proletara si de mila,.. .noh.. luati naibii pisoiul si gata... asa de pe bara, e simplu sa scuipi seminte :-??

Anonim spunea...

exista si o ora limita? ca as vrea sa fac un countdown...