luni, martie 15, 2010

our baby girl

Statisticile arata ca in 2012 populatia planetei va ajunge la 7 miliarde locuitori. In urmatorii 43 de ani populatia planetei va continua sa imbatraneasca. Anual se nasc aproximativ 134 milioane de bebelusi. In 2009, in Romania, erau 10,342,480 barbati si 10,932,250 femei. In timp ce scriu creste cifra bebelusilor care au venit astazi pe lume - last count 227,199 nasteri.

In august, cel mai probabil, am ales sa crestem numarul femeilor nascute in Romania cu 1. Desi acum are doar 119 grame si undeva la 65 de mm, our baby girl, va semana cu my baby lover si va fi, sper, o leoaica in toata regula.

Din totalul barbatilor din Romania am ales unul. Potrivit mie 100%. Cu el am facut un copil. Sansele erau 50% cu 50%. Baby a decis sa fie fata. Una foarte activa, as putea spune. Sunt aproape sigura ca a miscat prima data acum doua saptamani. Acum are 18. Adica 4 luni. E o responsabilitate extraordinara contabilizarea acestor detalii pentru ca stiu ca o sa ne intrebe. si o sa-mi placa sa ii spunem chestii de genul "tatal tau a stiut de la inceput ca o sa fii fata sau nu ma lasai sa mananc cartofi prajiti" si prima data cand m-am trezit vorbind cu tine era prin ianuarie, plecam de la serviciu, ultima, si ti-am zis "papusa mea". Nestiind ce avea sa fii. Sau ca am avut mereu senzatia ca o sa fiu mama de baiat pentru care nu reuseam sa gasim nume :)). Nume de fata am gasit din prima!

Sunt detalii care, adunate, incep sa o compuna. Si sa-i defineasca, in linii mari, personalitatea. Imi place ca o sa aiba un tata misto, iubitor, cu o bata pregatita sa-i bata pe profesori & others ;), cu care o sa semene tare mult, iar eu o sa fiu megafericita.

Este un sentiment straniu ca din aproape in aparoape se aduna detalii de genul asta. si totul pare din ce in ce mai real. si simti chestii diferite, cateodata esti barbar de sentimental, alta data naiv de superficial, poate chiar cu un varf de lingura de indiferenta. Cand colo, daca te uiti mai atent, te compleseste emotia si ai plange nonstop, de fericire, de uimire, de schimbare, de ireversibil.

Iar toate astea se impart la doi caci asa e firescul intre noi.

3 comentarii:

Octavian-Andrei Brezean spunea...

firescul ce se imparte, pai nu? :D

Falvo spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!