miercuri, iunie 24, 2009

Tuciuriul de la 6

"tuciuriule, mi-e dor de tine si vreau sa ne vedem".

atat scria in mailul din inbox. socat, uimit si dornic de reply, tuciuriul se apuca sa tasteze repejor. pe ascuns, ca si cand ar impartasi cu ea secretul facerii lumii, dadu send si dus a fost.

calatoria mailului prin meandrele internetului nu dura mult. pret de un sughitz. emotia regasirii, traspusa in literele digitale, nerabdarea nevederii, incinsa cu poze recente si taifasuri nocturne, toate l-au acaparat pe tuciuriu si i-au adus zambetul pe buze.


ce vis tampit! si ce real parea totul. un scurt metraj 6D la 6 dimineata. armonia asternutului verde mlastinos s-a disipat o data cu fulgerul care a luminat incaperea. pe balcon ploua de rupea. nu rupea nimic, doar expresia. in iarba din fata blocului greierii amutisera speriati ca a venit toamna. in camera roia fantoma vecinei de vis-a-vis moarta de o saptamana. un cot mai incolo dormea o blonda cu accent rusesc.
"tuciuriule, mi-e dor de tine si vreau sa ne vedem" ii staruia in minte si oricate oi sareau gardul lui Mos Ene, "tuciuriule, mi-e dor de tine si vreau sa ne vedem" sarea o data cu ele.

Niciun comentariu: