miercuri, iulie 08, 2009

Iubirea

cuvinte precum niciodata, mereu, pentru totdeauna sunt spontane, cu continut efemer si folosit ca strategie de invaluire a inamicului.
mereu m-am intrebat si o sa ma intreb: daca iubirea exista cu adevarat si daca ea face asta, cum o recunosti?

este iubirea aceea neinteleasa si ramasa atarnata in trecut, este iubirea responsabila pentru o copila batuta de soarta, este iubirea pentru care plangi pana nu-ti mai poti inchide ochii, este iubirea careia ii scrii epistole neexpediate, este iubirea care te consuma fizic si moral, este iubirea regasita, este iubirea aparent moarta, aparent resuscitabila, este iubirea nebuna, fara frontiere, este iubirea de pe mess cu x is typing a message, este iubirea care moare dupa 20 de ani de casnicie, trei copii si-un al patrulea nedeclarat?; este iubirea care-ti trimite decizii si urari de bine, este iubirea care te calca in picioare si-ti tavaleste paturica din copilarie prin noroi, este iubirea care rade de tine, este iubirea care-ti face unghiile de la picioare sau cea care se apleaca sa-ti fie alaturi?

iubirea vine din Rai sau din Iad?

iubirea se conserva in suflete si borcane etichetate cu amintiri, iubirea se stocheaza in foldere cu muzica, filme, linkuri si bloguri prost scrise. Iubirea nu-ti strange portiera ca sa te simti sa pleci, iubirea nu promite, ea face. iubirea nu se plimba in nori, nici cu suflete lipite, nici in buzunare cu urme de cuie, iubirea e interzisa celor puternici si masluita pentru cei descurcareti; iubirea nu rasuna din casti de Iphone, ea se sopteste la ureche, iubirea nu se paraseste... daca se paraseste...ea nu exista; iubirea iti da liniste si zambete aparente; prima iubire nu lasa loc de o a doua, pentru ca fantoma ei e indurerata, iubirea e tampenie in care crezi pentru ca simti, iubirea este pretutindeni si putini o gasesc exclusiv in jumatati de masura, iar cei mai putini dintre ei reusesc s-o faca eterna, nu doar s-o numeasca eterna.

Niciun comentariu: